Morgenmad/ Smoothies

Greenie med mango, kiwi, spinat (og selleri) der faktisk smager helt okay!

greenie selleri smoothie

Opskrift på greenie, der ikke smager forfærdeligt! Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle komme i nærheden af en greenie aka en grøn smoothie! Men da jeg havde noget selleri tilovers fra en Too Good To Go pakke, skulle den da bruges. Og 1-2-3, jeg lavede mig en greenie, og denne smager helt okay!

Hemmeligheden er bare at komme så meget frugt i, at man ikke bemærker det grønne – hvilket er en helt genial måde at undgå madspild på!

Greenie med mango, kiwi, spinat og selleri

Forb. tid1 minute
Tilb. tid4 minutter
Samlet tid5 minutter
Ret: Mellemmåltid, Smoothie
Antal: 1 person
Forfatter: Milena Stijović

Ingredienser

  • 1 lille håndfuld spinat
  • 1 stang bladselleri
  • 55 g frossen mango
  • 55 g frossen kiwi
  • ca. 2 dl havremælk (gerne barista fra oatly, den er fråd! – og ellers tror jeg også, at æblemost kan noget godt)
  • 2 spsk (vegansk) vanilje proteinpulver (erstat evt. med vaniljesukker og honning)
  • ekstra vand

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en smoothieblender og blend.
  • Drik med det samme – velbekomme

Opskrift på en greenie, der ikke smager forfærdeligt

Jeg tror ikke på at grønne smoothies er sundere end så mange andre. Jeg tror heller ikke på, at en greenie er fantastisk og antiinflamatorisk eller hvad end de andre madbloggere og influencere prøver at bilde dig ind.

Det eneste jeg ved, er, at Joe fra Netflix-serien “You” blev anbefalet at tage på sellerijuice-kur for at hele sit knuste hjerte. At han så 3 dage senere knækker sig udover en pige og besvimer, er en mindre detalje.

Da jeg så på en tilfældig tirsdag stod med en pakke bladselleri efter min husholdning og jeg havde bestilt en frugt og grønt pakke fra Too Good To Go, vidste jeg, hvad jeg skulle lave. En mere human greenie, som selv Joe ville kunne lide.

I denne greenie har jeg nemlig forklædt 1 stang bladselleri med mango, kiwi, spinat og en masse andet lækkert! Smagen blev faktisk helt fin, hvis jeg selv skal sige det. Så fin, at jeg faktisk tror, at jeg vil lave mig denne grønne smoothie igen! Måske jeg prøver mig frem med æblemost og ingefær næste gang.

Hvem ved.

greenie selleri smoothie

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Opskrift Vurdering