Grød/ Opskrifter

Hjemmelavet græskarpure – verdens nemmeste opskrift!

græskarpure

Lækker græskarpure… 

Lige nu er jeg i den fase, hvor jeg får græskar hver dag. Enten spiser jeg det bagt og skåret i mindre stykker eller også laver jeg det om til pure. Sidstnævnte er et kæmpe hit hos mig lige nu. Græskarpure kan man vitterligt bruge til så mange ting, så jeg har det altid stående i køleskabet.

Man kan tilsætte 1 dl græskarpure i sin havregrød og få en cremet konsistens og længere mæthedsfornemmelse. Ellers kan man komme det i græskartærte, pandekagedej, vafler, granola, pastasovs, grøntsagsdeller, you name it!

Nogle af de nævnte retter skal nok komme på bloggen i løbet af de næste par måneder. Jeg ser selv frem til at eksperimentere mere med den alsidige grøntsag – men allerede nu kan du finde opskriften på min havregrød med græskarpure på bloggen.

Græskarpure

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Ingredients

  • 1 hokkaido eller butternut squah

Instructions

1

Forvarm ovnen til 200 grader hvis du vælger at bage græskaret eller varm en gryde med vand hvis du ønsker at koge det.

2

Skær græskaret over i 2 og udhul det. Skal det koges skæres det i mindre stykker.

3

Placer hver halvdel med skindet op ad og lav lidt huller med en gaffel. Skal det koges, kommes stykkerne i gryden med vand

4

Bag dem på en bageplade beklædt med bagepapir i 45-60 minutter eller kog dem i ca. 20-25 minutter. Tjek undervejs, da kogetiden og også bagetiden afhænger af dine stykker.

5

Skrab indholdet ud med en ske og kør det igennem en minihakker, blender eller hvad du nu har. Tilsæt evt lidt vand eller mælk, hvis der mangler væske og du ikke kan blende det fint.

6

Opbevar din pure I køleskabet - den kan holde sig ca. 5 dage.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply