Hey you og velkommen til! 

Mit navn er Milena Stijović, jeg er 27 år gammel og du er nu landet på den del af internettet der tilhører mig.

Lige siden jeg kan huske har jeg haft en enorm skabertrang og en kæmpe forkærlighed for ord, kreativitet, æstetik og læring. Som person er jeg meget detaljeorienteret og visuelt anlagt – og så jeg har altid været fascineret af og elsket at lege med farver, former og kompositioner. Dette kommer som regel til udtryk i alt jeg gør, hvad end det drejer sig om fotografering, tegning, lakering af negle, bagning eller foodstyling – eller forfatningen af en tutorial eller to.

Som du nok kan høre, har jeg i dag har jeg et bredt hobby-repertoire, men da mange af mine hobbyer er utaknemmelige, havde jeg et behov for at forevige mine kreationer. Så det er denne hjemmeside et resultat af.

Bloggen her er derfor en fusion af mine mange interesser og i bund og grund nok mit forsøg på at opbygge kompetencer nok til at få nogle af de idéer og historier jeg bærer på på i hovedet, ud på “papir”.

Hvis du spørger mig, er alt hvad du sætter dig for muligt, og jeg håber at mine kreative eventyr og gå-på-mod smitter af på dig og motiverer dig til at vælge kreativiteten og glæden ved de små ting til.

Så op af stolen og sæt i gang!

“Whether you think you can, or you think you can’t–you’re right.”

– Henry Ford

Connect med mig

Nu har jeg plapret rigeligt, og jeg ville elske, hvis du gav lyd fra dig – så fang mig gerne i kommentarfeltet, på min mail eller send mig en hyggelig hilsen i min direct message på Instagram – uanset om det er et spørgsmål, et venligt ord eller en fælles passion for Kingdom Hearts!

Jeg tager desuden ALTID gerne imod brætspilsanbefalinger – so don’t be shy.

Er du til behind-the-scenes, flere opskrifter og mere hygge, så find mig på Instagram under brugernavnet @chokomils

Er du interesseret i et kommercielt samarbejde kan du læse mere  her

GemGem

find mine nyeste indlæg her