Dessert/ Konfekt/ Opskrifter

Rocky Road med peanuts, flødekarameller og skumfiduser

Rocky Road med karameller

Winter, the gift of togetherness, warmth and coziness

Lækre Rocky Road…

Hvis der er noget ved julen jeg elsker, så er det den mængde konfekt man kan tillade sig at spise, uden at folk dømmer en. Jeg elsker virkelig konfekt, men det er tit en tidskrævende process, hvor den tempererede chokolade aldrig helt bliver som den skal og man sviner hele køkkenet til.

Samtidig har man i forvejen travlt ved juleperioden, eller de fleste har. Jeg synes tit at folk de stresser over gaver og stresser over alt det, de skal nå. Et eller andet sted, er det vildt ærgerligt for så når man ikke at nyde øjeblikket og være til stede.

Derfor tog jeg mig også god tid, da jeg skød dette billede. Fandt lidt træer og rensdyrfrem. Satte Rocky Roads op på en sjov og inspirerende måde. Hyggede lidt med hele processen. For december burde virkelig handle om ikke – ikke at alle måneder ikke burde det.

Heldigvis er Rocky Road slet ikke tidskrævende, svært eller krævende at lave, og jeg føler virkelig, at alle kan være med her. Rocky Road er egentlig bare smeltet chokolade blandet med de ting man elsker, og efter 10-30 minutter i køleskabet har man den lækreste konfekt. Jeg kan godt lide at lave Rocky Road året rundt, men det er virkelig genialt her til jul, hvis man nu får uventede gæster eller mangler en hurtig snack.

Jeg fyldte mine Rocky Roads med hjemmelavede flødekarameller, peanuts og skumfiduser, men du kan komme lige præcis det i, som du nu har lyst til. Faktisk er der slet ikke så mange regler når man laver Rocky Road, og har du 10-20 gram for meget eller lidt af noget, ødelægger det slet ikke opskriften.

Kom det i, som du har i skabet og skab dine helt egne Rocky Road.

Jeg håber, at du får kastet dig ud i denne lækre konfekt.

Hvis du bruger nogle af mine opskrifter, så skriv det gerne i kommentarfeltet, så andre kan få glæde af det, eller tag mig på Instagram, skriv en besked og brug hashtagget #simplestoriesdk. Jeg vil så gerne se jeres resultater.

Rocky Road med karameller

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Serves: 16 stk

Ingredients

  • 150-200 g mørk chokolade
  • 1 dl peanuts (ca. 50 g)
  • 1 dl flødekarameller evt. hjemmelavede (ca. 60g)
  • 1,5 dl mini skumfiduser (jeg bruger dem fra tigeren)

Instructions

1

Smelt chokoladen i mikroovnen eller i en lille gryde.

2

Lad chokoladen køle en lille smule af, så dine skumfiduser ikke smelter når du blander det hele sammen.

3

Når chokoladen er kølet lidt ned, blander du alle ingredienserne sammen. Kom Rocky Road massen i en lille form på ca 10x15 eller en størrelse der minder om. Sæt derefter formen i køleskabet i 10 minutter.

4

Når hele massen er størknet, skæres massen ud i firkanter i den størrelse man ønsker.

5

Nyd dine mega nemme og lækre rocky roads

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply