“People don’t buy what you do; they buy why you do it. And what you do simply proves what you believe”

Simon Sinek

Get in touch

For mig handler en blog om kommunikation og jeg ville elske at få en besked fra dig!

Hvis du ønsker at lære mig endnu mere at kende, sende mig en hyggelig hilsen eller har spørgsmål og kommentarer til bloggen, en opskrift eller livet generelt, så kan du læse mere her og kontakte mig via nedenstående skema, eller sende en mail direkte til simplestoriesdk@gmail.com (eller snig en lille direkt ind i min Instagram)

Affiliate og reklamelinks

Til tider vil du som læser støde ind på affiliate eller reklamelinks. Kort sagt, er det links, hvor jeg får en lille del af indtjeningen. Du betaler ikke ekstra ved at følge mine links. Jeg får fx 5% af det beløb du køber for. Det er virkelig ikke det store beløb det drejer sig om, men hvis du gør brug af disse links støtter du bloggen med den lille procentdel. Disse penge ville bl.a. gå til opretholdelse af bloggen, domæne, udgifter til udvikling af opskrifter osv. Jeg linker kun til hjemmesider jeg enten selv har brugt eller har stor tillid til.

Samarbejde og annoncering

Simple Stories er et univers der emmer af hygge, madinspiration og kreative projekter og derfor er min mission med bloggen at inspirere og informere min læser, om ting jeg finder vigtige, interessante og lærerrige. Jeg elsker at fortælle historier igennem mine ord, billeder og foodstyling og derigennem skabe en forbindelse til min læser.

Derfor er ærligt og autencitet vigtige kærneværdier for mig.

For mig er det vigtigt, at en kommende samarbejdspartner eller produkter passer til bloggens og min personlighed og ånd og kan være med til at fortælle samme historie, som jeg ønsker at fortælle med hele mit univers.

Ved interesse i et kommende samarbejde, tilbud eller lignende kan jeg kontaktes på simplestoriesdk@gmail.com eller ved at udfylde nedestående kontaktformular.

Madfotografering, styling og sociale medier

Står du og mangler billeder til din næste bog, hjemmeside eller noget helt tredje, eller har brug for hjælp til branding på de sociale medier, er det muligt at booke mig til jobs der omhandler (mad)fotografering, foodstyling og sociale medier. For eksempler på billedmateriale henvises til bloggens billeder og min Instagramprofil.