Get in touch

Hvis du ønsker at lære mig endnu bedre at kende, kan du læse med her. Har du spørgsmål vedrørende hjemmesiden, en opskrift eller noget helt tredje, kan du altid efterlade en kommentar, udfylde kontaktformularen eller sende mig en besked på Instagram, hvor jeg skal gøre mit bedste for at vende tilbage.

Samarbejde og annoncering

Chokomils er et univers der emmer af hygge, madinspiration og kreative projekter. Jeg elsker at fortælle historier igennem mine ord, billeder og foodstyling. Derfor er min mission med bloggen at dele det jeg finder interessant og forhåbenligt være med til at inspirere og informere mine læsere med det content jeg skaber. 

For mig er det vigtigt, at en kommende samarbejdspartner eller produkter passer til bloggens og min personlighed og ånd og kan være med til at fortælle samme historie, som jeg ønsker at fortælle med hele mit univers.

Ved interesse i et kommende samarbejde, tilbud eller lignende kan jeg kontaktes på thechokomils@gmail.com eller ved at udfylde nedestående kontaktformular.

Madfotografering, styling og sociale medier

Står du og mangler billeder til din næste bog, hjemmeside eller noget helt tredje, eller har brug for hjælp til branding på de sociale medier, er det muligt at booke mig til jobs der omhandler (mad)fotografering, foodstyling og sociale medier. For eksempler på billedmateriale henvises til bloggens billeder og min Instagramprofil.