Stories

Nyt blogtema, ny start og lidt om moí

Lige nu er klokken 08:26, og jeg har været vågen siden klokken 5. Den varmeste dag har ramt Danmark (siger vejrfolket, ikke mig – jeg synes, det bliver varmere og varmere), og  selvom jeg er KÆMPE fortaler for 30+ grader, er jeg ikke fan af at det går udover nattesøvnen.

Det endte derfor med en gåtur klokken 6.

Paradoksalt nok, var det noget af det bedste, der kunne ske for mig. Jeg fandt nemlig ud af, at morgenfriske løbere for det meste altid siger godmorgen til en, når man slentrer forbi dem. Og jeg fandt ud af, hvor smukke de samme omgivelser kan være, når solen er ved at stå op, og der er helt stille.

Hvor fantastisk er det ikke lige at starte sin dag med venlige udvekslinger og flot udsigt?

Det er jeg fan af! Men det at stå tidligt op… måske jeg vil give det et skud…? Når det er knap så varmt og jeg føler mig udhvilet.

Nu hvor jeg er så tidligt i gang, tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne sætte mig ned og få fikset de sidste ting på bloggen. Efter mit lille uheld, hvor jeg ændrede domænet og kom til at slette hele min blog, har jeg arbejdet på at få den oppe og køre igen. (fun fact; jeg ville bare skrifte domænenavn fra thesimplestories til simplestories – dette “bare” fik mig til at fucke en del op 😉 )

Det at få den op at køre inkluderede for mit vedkommende også et nyt blogtema. Hvis jeg skal have lyst til at gøre mere end at Instagramme og skrive ord efter ord, bliver det visuelle nødt til at have et hvis niveau.

Det kan godt virke lidt spøjst at gå så meget op i et blogdesign og æstetik, især fordi jeg tror, at de fleste er ret ligeglade. Let’s face it, alle har travlt med sig selv, og jeg går ikke ud fra at mine ikke-eksisterende forfatterskills får folk til at læse med, klistret op af skærmen.

Men jeg er et kreativt og nok ret så ambitiøst rodehoved. Derfor gik der ikke længe før jeg vidste, at bloggen skulle re-designes. Jeg havde brug for et tema, der afspejlede mig, mine hobbyer og ambitioner.

Så når du sidder og læser dette indlæg, så skal du vide, at der er blevet brugt et par timer, eller 60 på at få det hele til at spille.

Ikke at det altid var uudholdeligt, jeg spiste nok nogle af opskrifterne imens.

Så tip til dig, der vil i gang med at lave en ny blog – forkæl dig selv med en helvedes masse snacks.

Bloggen er i skrivende stund ved at være færdig, og når den engang bliver offentliggjort er jeg nok sikkert stadig utilfreds med en lille detalje eller to.

I bund og grund er jeg dog nok også lidt stolt. For pæn er den blevet. Og du slipper for irriterende reklamer og kan finde rundt på en overskuelig måde. Halleluja.

Anyhow, her er resultatet og mega meget velkommen til! Jeg håber, at du sætter pris på bloggens brugervenlighed og æstetik, lige så meget som mig. For at fejre, at jeg endelig er kommet så langt, lukker jeg dig lige med ind i min verden og fortæller dig lidt om mig selv.

Hvis du dog ikke har travlt med dig selv 😉

Her får du lige 10 hurtige om mig;

1. Jeg elsker pulsespil. Helst dem med 1000+ brikker. Jeg har nok lagt pulsespil lige siden jeg var 5 år gammel, og jeg slapper sygt meget af når jeg gør det. Derfor er jeg heller ikke vild med, når min mor kommer over og vil hjælpe. Vi kan lave alt andet sammen, men lige pulsespil foretrækker jeg som solo-aktivitet. #sorrynotsorry

2. Jeg elsker planter, men af en eller anden grund, kan jeg ikke helt finde ud af, at holde dem alle i live. Nogle af dem klarer sig fint, andre knap så godt. Man kan desværre ikke være god til alt. Så boligindretning kommer bloggen nok ikke til at handle om.

3. Jeg kan en sjælden gang imellem godt finde på at spille PlayStation (min brors vel og mærket), hvis jeg synes at storystellingen er god, som fx Heavy Rain. Jeg har dog et soft spot for Kingdom Hearts, Ni No Kuni og Atelier Iris 1 + 2 (fan af japanske spil her). Det er dog ikke tit, at jeg finder gode spil, så det er nok noget, der sker 1-2 gange om året.


4. Jeg bliver ved med at købe flere og flere silikoneforme, i håbet om at jeg på magisk vis bliver god til at lave kage. Det sker sjovt nok ikke. Sandheden er nok nærmere, at jeg er mere helsemils, end kagemils, så derfor laver jeg ikke kage så tit. Jeg vil hellere pynte, end jeg vil spise dem selv. Så hvis jeg ingen forsøgskaniner har, gider jeg faktisk ikke at lave desserter. På billedet ses også forsøg nr 3 af macarons – de spækkede ikke og fik fødder!! Nu skal udsprøjtningen bare øves.

5. Jeg elsker brætspil. Nej ikke selvskabsspil som Hint eller Partners… Det kan være hyggeligt, men ligesom ved PlayStationspil går jeg efter noget mere kompliceret og udfordrende. Mine yndlings for tiden er Viticulture og Ex Libris. Jeg gad dog godt eje Gloomhaven en dag.

6. Uanset hvor jeg går, så har katte det med at forfølge mig. Jeg er 110% hundemenneske. Jeg ser dog også ud til at bo i Odenses største katteområde. Yay me.

7. Jeg har en lillebror, der ligesom de fleste brødre er pisse irriterende, men samtidig min yndlingsperson i hele verden.

8. Jeg hader gysere. Engang tog jeg med til en filmaften, hvor mine venner lovede mig, vi ikke skulle se gysere. Saw blev sat på. Den er teknisk set en splatter og ikke gyser, men jeg hader det.

9. Jeg har et vildt talent når det kommer til det med at finde firkløvere. Folk bliver altid overrasket over det. Min rekord er stadig fra dengang jeg gik i SFO og fandt 17 firkløvere på en dag. Spoiler alert: Det har sgu aldrig gjort mig særlig heldig.

10. Jeg har en sindssyg forkærlighed for neglelak og nail art, så meget at jeg oprettede min Instagramprofil NailThatDesign i 2014. Der fandt jeg ud af, hvor meget jeg elsker at være kreativ og hvor meget jeg elsker at inspirere andre. Noget jeg håber at denne blog også er i stand til.

Som du nok kan høre, er jeg faktisk mega nørdet og mega almindelig, og knap så bloggerfancy. Så tak fordi du læser med.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply