Grød/ Morgenmad

Havregrød med chia-marmelade, vanilje-skyr og æble

Dagens indlæg er egentlig ikke en opskrift som sådan, men mere et inspirationsindlæg til hvordan du kan bruge din hjemmelavede chiamarmelade ovenpå havregrød. Så indlægget her har lidt samme funktion som en god udvidelsespakke til Sims – det gør lige tingene lidt sjovere! God læselyst. 

havregrød med chiamarmelade

Inspiration til hvordan du bruger din chiamarmelade 

Klokken er nu 08:20. Jeg sidder og har lavet mig en god kop te og er i gang med at lakere mine negle og skrible et par ord ned til de kommende blogindlæg om min chiamarmelade.

Sidstnævnte har jeg kun en lille slat tilbage af, så jeg overvejer at sætte mig for at eksperimentere med en blåbær-appelsin variant, men det regner og jeg har lige gået mig en tur.

Så jeg nøjes med den lille klat chiamarmelade som jeg har tilovers – og den vil jeg gerne fortælle dig om, så du også kan blive inspireret til hvordan du kan bruge den.

Som topping på havregrød

I mit indlæg om chiamarmeladen listede jeg i selve indlægget en masse idéer op til hvordan man kunne bruge den. Og worst case, så er den også lækker at spise rent med en ske, hæhæ.

Men jeg er et visuelt menneske og Instagrammer, og formoder, at du nok også er det, altså et visuelt menneske (og muligvis Instagrammer?) hvis du har klikket dig ind på indlægget her.

Jeg kan hånden på hjertet ikke helt kalde det her for en “opskrift” – mere en sammensætning af smage, men inspiration kommer i mange former og farver, og måske dette visuelle indspark kan motivere dig til at spise chiamarmarmelade med havregrød og en masse andet lækkert.

Eller bare lakere dine negle.

Chiamarmelade, skyr og frisk frugt 

Chiamarmelade er ifølge mig super lækkert at bruge som topping, da det smager godt og sødt og dejligt – og så tager det bare ikke lang tid at lave! Ved at justere mængden af syre i form af citron eller sødme i form af sødere bær som jordbær eller honning, kan du justere smagen til at passe til netop din havregrød og frugtvalg.

I denne version har jeg kombineret det med vaniljeskyr, da det tilføjer noget cremet og friskhed, samt friske æbler og kokoschips, for sødme og knas.

Ved at få både lidt syre, sødme og knas til, ender man ud med en morgenmad, der er knap så kedelig igen.

Jeg ville i hvert fald ikke klage over at få dette serveret et par dage i streg!

Jeg håber, at du kunne bruge dette lille inspirationsindlæg til noget, og ellers er det bare med at følge med på Instagram, hvor jeg deler lidt flere hverdagsidéer og til tider også en neglelak eller to i story!

Lad mig høre, hvad du synes om opskriften…

Grunden til at jeg skribler alle disse ord ned, er for at inspirere dig! Så hvis du gør brug af opskriften, vil jeg mere end gerne høre hvad du synes og se dine resultater! Tag mig på Instagram via @simplestoriesdk eller brug hashtagget #simplestoriesdk, så jeg ikke går glip af din version!

Det er altid mere spændende at blogge, når man ikke er alene. Som altid, siger jeg tak til dig for at læse med!

Havregrød med chia-marmelade, vanilje-skyr og æble

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
By Milena Stijović Serves: 1 person
Cooking Time: 10 minutter

Dagens indlæg er egentlig ikke en opskrift som sådan, men mere et inspirationsindlæg til hvordan du kan bruge din hjemmelavede chiamarmelade ovenpå havregrød. Så indlægget her har lidt samme funktion som en god udvidelsespakke til Sims - det gør lige tingene lidt sjovere! God læselyst. 

Ingredients

  • Havregrød
  • 1,5 dl havremælk (eller mælk + 1 tsk honning)
  • 1 dl vand
  • 1 dl havregryn
  • 1 spsk boghvede (kan undlades)
  • Topping
  • 2 spsk vaniljeskyr
  • 2 spsk hjemmelavet chiamarmelade
  • 1/4 æble, skåret i skiver
  • Kokoschips

Instructions

1

Kom alle ingredienserne til havregrøden i en lille gryde og kog det op, til det får den ønskede konsistens.

2

Gør alle dine toppings klar i mellemtiden, og når havregrøden er klar og parat topper du den og nyder den med en god kop kaffe, te eller juice!

Alle billeder, opskrifter og content på Simple Stories er originalt content, der er skabt af og tilhører mig, medmindre andet er angivet. Pin løs og del mere end gerne indlægget/opskriften med dine bekendte, venner, hund og noget fjerde men husk på at alt på bloggen er beskyttet af ophavsretten, og intet af det må bruges uden tilladelse. Af god skik, så link til bloggen og tag mig på Instagram, hvis du bruger noget herfra som inspiration. Hvis du passivt aggressivt vælger at se bort fra dette, sender jeg nok en regning din vej. Men lad os helst forblive venner.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply