Aftensmad/ Burger/ Frokost

Opskrift på tunsalat – burger med cremet tunsalat

Denne opskrift på tunsalat er en go-to opskrift for alle dem der elsker nemme løsninger og tun! Den tager ingen tid at lave, og så smager det bare godt. Skal du være lidt ekstra, kommer du tunsalaten i en burger og inviterer alle dine yndlingsmennesker over. Det er for mig opskriften på en god aften. 

burger med tunsalat

“I always say, ‘Eat clean to stay fit; have a burger to stay sane.'”

Gigi Hadid

Tunsalat er godt til alt…

Tunsalat er og bliver en mega nem og lækker løsning, både når man har travlt og leder efter en god løsning til frokost, men også når man har overskud og bare har lyst til noget fråd. Tit og ofte glemmer jeg hvor god en løsning tun kan være, så nu får tunsalaten sig en plads i opskriftindexet, så jeg kan huske det til evig tid.

For nemme løsninger og hverdagsinspiration kan man aldrig få for meget af.

Desuden er tunsalat også sundt og mættende, så det siger spar to. I denne version har jeg brugt græsk yogurt og en lilleeee smule mayo, for den gør altså hele forskellen. Men hvis du vil køre all low fat, by all means, do that. Jeg anbefaler dog den sidste klat mayo.

Its makes all the difference. Siger både lillebror og jeg.

burger med tunsalat

Tunsalat i burger; Verdens lækreste burgersammensætning

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, kastede min bror og jeg os ud i hjemmelavede burgere, med lækkert fyld til. I den anledning valgte min bror og jeg at fylde vores burgere med tunsalat – eller ville i kalde det for en tunmousse?

Uanset hvad, så smager det hammer godt. Vi har tit spist tunsalat til rugbrød og sandwiches, men jeg havde aldrig overvejet at bruge det i en burger! Det er virkelig en latterlig god kombination, hvis du spørger mig!

Desuden er selve fyldet en mega nem løsning og når man er sulten og virkelig craver burger, er det ikke helt skidt, at man kan lave alt dette på under 10 minutter.

Dette er min udgave af en tunsalat, men brug hvad du har i dit købeskab, smag til og kom det i din mega luksus burger. Så er du sikret prisen som værende dagens helt. Det var jeg i hvert fald i min brors øjne (i to sekunder måske, inden vi fandt noget nyt at skændes over. Søskende…).

Dette gælder selvfølgelig kun såfremt i er lige så store fans af tun, som vi er herhjemme.

Hvis du mangler en opskrift på burgerboller, finder du min her. Og ellers har jeg ikke andet at sige, end god bagelyst og god appetit!

P.s. Det udgør nu også en vildt lækker madpakke, som sikrer dig misundelige blikke fra sidemanden.

burger med tunsalat

Lækker tunsalat - nem og lækker madpakke

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
By Milena Stijović Serves: 2-3 personer
Cooking Time: 10 minutter Total Time: 10 minutter

Hjemmelavet tunsalat er en sikker vinder på frokostbordet, i madpakken eller ligesom her i en burger.

Ingredients

  • 2 dåser tun
  • 200-250 g græsk yogurt (skyr og andet fungerer også)
  • ½ lille dåse majs
  • 1 lille rødløg
  • 14 cornichoner
  • 1 tsk sennep
  • forårsløg
  • salt
  • peber
  • 2-3 spsk mayonnaise (smager godt, men kan godt undværes, hvis man vil lave en fedtfattig version)

Instructions

1

Hak løg og cornichoner fint.

2

Bland resten af ingredienserne ned i - hvis der er store klumper tun, så skil dem ad med en gaffel.

3

Smag til med salt og peber.

4

Fyld din burger med tunmousse, feldsalat, parmesanost og syltede rødløg

Alle billeder, opskrifter og content på Simple Stories er originalt content, der er skabt af og tilhører mig, medmindre andet er angivet. Pin løs og del mere end gerne indlægget/opskriften med dine bekendte, venner, hund og noget fjerde men husk på at alt på bloggen er beskyttet af ophavsretten, og intet af det må bruges uden tilladelse. Af god skik, så link til bloggen og tag mig på Instagram, hvis du bruger noget herfra som inspiration. Hvis du passivt aggressivt vælger at se bort fra dette, sender jeg nok en regning din vej. Men lad os helst forblive venner. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply