Aftensmad/ Frokost/ Pandekager og Vafler

Spinatomelet med laks og peberfrugt – nem æggewrap til madpakken

Spinatomelet er en lækker ret jeg vender tilbage til, når jeg skal bruge en hurtig frokostløsning. Denne omelet er fyldt med lækre sager som laks og peberfrugt, men du kan nemt udskifte fyldet med hvad du har på lager, sådan så du får dig en nem madpakke og får tømt ud i køleskabet. 

Spinatomelet

You can eat an omelet at midnight, at lunchtime, all day long. It’s perfect for every occasion.

– Wolfgang Puck

Spinatomelet, der passer perfekt som hurtig frokost…

Spinatomelet er virkelig en nem og lækker frokostløsning, som jeg især godt kan lide at lave når jeg har travlt, eller når jeg har brug for en løsning, jeg bare ved virker hver gang! Lige nu og her holder jeg ferie og er hjemme hos familien, så jeg har god tid!

Dog har min mor stadig ikke fået ferie endnu, og nu hvor jeg har tiden tænkte jeg, at jeg ville lave en nem madpakke til hende. For måske bliver julegaven ekstra stor i år så 😉

Nem og lækker madpakke

Tit og ofte ender det med at skulle gå rigtig hurtigt, når man skal smøre sin madpakke, og jeg ved ikke med dig, men det er ikke altid at jeg har lyst til to tørre stykker rugbrød. Når man lidt kører død i det samme, kan det være en god idé at skifte det ud med en omelet, især hvis man ruller den som på billedet.

Så har man både en sundere og lækker frokostløsning!

I denne opskrift har jeg fyldt æggewrappen med det, der nu var i køleskabet, altså laks, flødeost, peberfrugt og salat, og denne løsning var min mor faktisk ret vild med. Men en omelet kan jo spises med alt, og er du ikke vild med spinat, så undlad også det.

En god ting ved denne opskrift er nemlig, at fyldet kan varieres, så man kan få tømt ud i køleskabet.

God bagelyst!

Lad mig høre, hvad du synes om opskriften…

Grunden til at jeg skribler alle disse ord ned, er for at inspirere dig! Så hvis du gør brug af opskriften, vil jeg mere end gerne høre hvad du synes og se dine resultater! Tag mig på Instagram via @simplestoriesdk eller brug hashtagget #simplestoriesdk, så jeg ikke går glip af din version!

Det er altid mere spændende at blogge, når man ikke er alene. Som altid, siger jeg tak til dig for at læse med!

Spinatomelet

Spinatomelet til madpakken - med peberfrugt og laks

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Serves: 1 person

Ingredients

  • 2 Æg
  • 1 håndfuld Spinat
  • Salt og peber
  • Valgfrit fyld, som laks, peberfrugt og flødeost

Instructions

1

Varm din pande op med en lille smule olie.

2

I mellemtiden kommes æg og spinat i en høj beholder og blendes med en stavblender - en minihakker kan også bruges.

3

Når panden er varm, kommes æggemassen på panden. Lad din wrap stege, til den næsten er fast. Det tager et par minutter - derefter vendes den med en palletkniv og steger et lille minut.

4

Nu er din wrap færdig. Fyld den med det ønskede fyld.

Alle billeder, opskrifter og content på Simple Stories er originalt content, der er skabt af og tilhører mig, medmindre andet er angivet. Pin løs og del mere end gerne indlægget/opskriften med dine bekendte, venner, hund og noget fjerende men husk på at alt på bloggen er beskyttet af ophavsretten, og intet af det må bruges uden tilladelse. Af god skik, så link til bloggen og tag mig på Instagram, hvis du bruger noget herfra som inspiration. Hvis du passivt aggressivt vælger at se bort fra dette, sender jeg nok en regning din vej. Men lad os helst forblive venner. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply